0001-bgh_xx_europal_claas_01_jb_112008_0010_03
EUROPAL
29. 1. 2015
Nazaj na seznam
essiccatoio

AGRIMEC-ESFOR sušilnica


Opis

AGRIMEC-ESFOR sušilnica, ki je različna od drugih konkurenčnih sušilnic, ker samostojen gorilec s sesalcem (ne na pritisk), pa se zato z lahkoto kontrolira, kadar koli se zeli, t udi takrat kadar je stroj v pogonu. Ne občuti padec pritiska, ki nastane ob prehodu vlažne koruze v suho, izgorevanje konstanto in optimalno z minimaln o porabo, z izrednimi rezultati na žitaricah v pogledu specifične teze in kvalitete.

Kotel ne more povzročiti požara, ker je ogenj daleč od proizvoda in ne pride z njim v direkten stik. Ogenj pride vsesan šele takrat, ko je že pomešan s hladilnim zrakom.

Ventilator je izredno funkcionalna turbi na, ki z lahkoto premaga vsako znižanje pritiska zraka, nastajočega ob prehodu vlažne koruze v suho in z visokim prihrankom pogonske energije.

Mehanski del sušilnice je močan, enostaven in funkcionalen. Vzdrževanje vseh njenih delov se odvija brez velikih težav in z uporabo koničnih kopij in reduktorja na vijak brez konca obrada je manjša in časovno traja več, kot transmisija s pomočjo jermenov.

Centralna povezava votlina je zelo debela s posebnimi od spredaj ojačenimi deli iz jekla proti obrabi, pa zato traja trikrat bolj dolgo.

Kotel je odznotraj obložen z med seboj na izreden način povezanimi ploščicami iz silicija-aluminija, ki povečajo temperaturo in funkcionalnost.

Sušilnica ima avtomatsko časovno napravo, katera na začetku omogoča sušenje na nizki temperaturi in se po določenem času avtomatski preklopi.

Ocene (0)

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “AGRIMEC-ESFOR sušilnica”