O podjetju

O podjetju

Lepo pozdravljeni na naši novi spletni strani. Najprej bi se vam rad zahvalil, da ste obiskali našo spletno stran. Čeprav nisem spreten z besedami svoje delo rad opravljam .

Moje ime je Luka Kralj nekateri od vas še me ne poznate, najverjetneje pa poznate mojega očeta Slavka Kralj. Kot otroka me je oče prevažal v avtu in mi razlagal o svojem delu, prodaji in servisiranju kmetijske mehanizacije. Moram priznati, da me na začetku to delo ni veselilo, toda sčasoma je postalo del mojega življenja. Verjemite, da sem moral vložiti kar precej truda, znanja in časa. Zagrabil sem priložnost in dodal svoje ideje, ki sem jih in jih še skušam realizirati.

Z naslednjim opisom bi vam rad na kratko predstavil našo spletno trgovino.

Naša novost je, da lahko preko spletne trgovine naročate originalne rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo Lemken. Pripravili smo tudi kratke opise uporabe delovnih strojev Lemken in prednosti njihove uporabe. Ponujamo vam tudi profesionalni strojni program različnih dobaviteljev, da vam tako olajšamo delo v kmetijstvu. Za vas kmetovalce sem odprl rubriko stroji iz druge roke ali drugače rabljeni stroji. Ampak to še ni vse priskrbimo vam lahko 98% rezervnih delov kmetijske mehanizacije po konkurenčnih cenah.

Upam da vam je bila moja skromna predstavitev všeč, drugič bo še boljša.

Želimo vam veliko uspeha v kmetovanju in obilo užitkov v naši ponudbi in vaši izbiri.

Hvala,
Kolektiv LKS, več, kot kmetijstvo